Stans av aktivitet pga Covid-19

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 11. Mar 2020

Til våre medlemmer/deltakere

Norges Bedriftsidrettsforbund og OBIK følger bestemmelsene gitt av helsemyndighetene, og har naturlig nok avlyst eller utsatt alle våre arrangement og aktiviteter.
 Dette er veldig beklagelig, men vi gleder oss allerede til å starte opp igjen og se dere når dette er over.

Bakgrunnen for hvorfor vi legger ned aktivitet midlertidig

Den 12.mars 2020 fattet Helsedirektoratet, med hjemmel i smittevernloven § 4-1 andre ledd, vedtak om forbud mot/stengning av blant annet idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet.    Vedtaket omfatter organisert idrettsaktivitet, enten dette skjer i privat regi, eller i regi av et organisasjonsledd i NIF.

Norges Bedriftsidrettsforbund ønsker å bidra i samfunnsdugnaden og vedtaket fra Helsedirektoratet får direkte konsekvenser for det aller meste av vår aktivitet.

For noen aktiviteter innebærer det avlysninger, mens for andre aktiviteter jobber vi med å finne løsninger som gjør at de kan gjennomføres på et senere tidspunkt - dersom situasjonen skulle tilsi det.

Redusert administrativ kapasitet som følge av permitteringer

Norges Bedriftsidrettsforbund er i veldig stor grad selvfinansiert gjennom inntekt på medlemskontingenter og startkontingenter for de respektive aktivitetene.
 For å sikre at Bedriftsidretten også i fremtiden skal kunne være en betydelig folkehelseaktør og leverandør av aktivitet til voksne, har en dessverre sett seg nødt til å iverksette permitteringer ved både kretsadministrasjonene og i forbundsadministrasjonen.

Se gjerne pressemelding om dette her.

Dette vil dessverre resultere i at det må påregnes noe lenger responstid enn normalt. Vi lover å gjøre vårt beste for å holde våre medlemmer og deltakere informert, samt at vi vil strekke oss langt for å skape aktivitet innenfor de rammer som til enhver tid er satt av Helsedirektoratet.

Følg med på www.obik.no og  www.bedriftsidretten.no angående oppdatert informasjon om Corona situasjonen.
For informasjon om de spesifikke aktivitetene vil oppmenn/ lagledere motta egen informasjon i løpet av denne uka.

Vi håper å se dere snart! Alle henvendelser ønskes velkomne, men vi har begrenset kapasitet, så ha tålmodighet med oss!

Oslo Bedriftsidrettskrets

Stein Aker                                                                                                                      Tom Erik Sundsbø
Daglig leder                                                                                                                   Kretsleder

Bedriftsgolf 2020

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 24. Feb 2020

OBIK har igjen gleden av å invitere til golfserien 2020.

Vi har seriespill for 2 mannslag og for 4 mannslag, velg mellom serien hvor dere avtaler når og hvor dere vil spille eller serien hvor vi setter opp faste kamptider og baner.

Ti på Topp 2020

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 17. Jan 2020

Påmeldingen til Ti på Topp 2020 er åpen!

Bli med på en av landets mest populære aktiviteter, opplev den vakre naturen i Oslo og bli bedre kjent i nærmiljøet.

Last ned appen "Ti på Topp" og bli med du også.

Link til påmelding via nettsiden: http://www.trimpoeng.no/i/oslo20

Påmeldinger til sesongen 2020-2021

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 8. Jan 2020

Det er nå åpent for påmelding i følgende aktiviteter for sesongen 2020 - 2021

Bordtennis
Innebandy
Håndball
Rinkbandy

Påmelding til bowling og skyting åpnes om kort tid.

Curlingserie 2019/2020

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 12. Sep 2019

Bli med på curlingserie 2019-2020

OBIK og Jar Isforum inviterer bedriftsidrettslag og vennelag til curlingserie og nybegynnerkurs. Curling har lav begynnerterskel og egner seg for begge kjønn i alle aldre, nå har du en fin anledning. Serien er åpen for lag fra Oslo og Akershus.

• Seriestart 21 oktober
  • Treningstid på kveldstid ukentlig.
  • Vi avslutter serien med premieutdeling.
  • Nybegynnerkurs i uke 42 (man 14.10 og tirs 15.10)

Alt curlingutstyr finnes i hallen (steiner, koster, sikkerhetsluer og curlingsko), alt du trenger er en treningsjakke og bukse.

Pris: kr. 6000,- per lag*
 *«dobbelt-serie med ca 10 til 12 kamper, avhengig av antall påmeldte lag»

Spørsmål sendes Curling@jarisforum.no  eller moussa@obik.no

Påmeldingsfrist til serie er: mandag 7. oktober 2018.